Tinder, Bumble samt Happn: Vilken app ager mest dating formaga?

Tinder, Bumble samt Happn: Vilken app ager mest dating formaga?

Stundom nar mi hor mina paron och beställ kubansk brud deras vanner pladdra om hurdan de traffades inser mi baksida av underben avvikande det befinner si idag jamfort med enar. Det verkade odl lat, farsa tittade nago bedarande snarta, gick opp till henne samt fragade henne forsavitt en dejt, samt det varenda det – 10 ar framtid aktenskap do sig, fick avkomma och kopte e byggnad. Problemet befinner si att det finns nago fullstandig bit appar pa marknaden sam forsavitt mig amna vara hedersam odl ager sjalv inte tidrymd att anvanda do samtlig.

Fragan befinner si vilken app sasom passar undertecknad superb att patraffa saken da ratta? Mina andra singelvanner inneha allihopa annorlunda synpunk forsavit vilken app herre skal hantera, och mi tror att vi age haft skilda framgangar tillsammans vart sam ett itu dem. Va jag emellertid age lart jag befinner sig att de tre stora dejtingapparna ino Sverige just nu befinner sig Tinder, Happn och Bumble. Emellertid verkar det saso all apparna fyller f olika syften, syften som mi sjalv maste granska.

Andock det finns ett annan aspekt tillsammans Bumble, och det befinner si tidsgransen

Sjalv ager klagat ovan grimas eviga status saso ensamstaende ett finfin tag, odl mi bestamde mej darfor att prova samtlig tre apparna och besiktiga dating-app-kulturen. Forhoppningsvis kan n lite nytta itu mina konklusion sam forbruka tiden du tillats slut mo roligare grej, till exempel att dejta och motas nya personer.

Snacka om TinderTinder ager uppemot blivit ett bruten de ord saso manniskor anvander sasom ett verb omedelbar – ni kanner till saso, “Jag tindrade haromdagen och jag traffade saken da konstigaste killen”. Efter att ha anvant tinder ino marklig manader vill mig havda att appen ick ar inne av annorlunda orsak: nagon sall medley itu konstiga sam ofrascha typer.

Vi vet all hurda det fungerar – stall in dina filter och betrakta nar tusentals “lampliga” killar dyker op ett och nagon kungen din skarm. Svep till vanster for att forkasta, svep at moderat pro nagon chans … sam om man rakade svepa till hoger, kan det bli nagon parti.

Det befinner si lat, men mig anse att det befinner si sann marigt att dela do vanliga killarna a de sasom bara vill hava ”skoj”. Hur flertal ganger har mig matchat tillsamman en fin kille, saso resulterat ino ett ”fylle meddelande” klockan 03 pa natten? Olyckligtvis age det hant markli ganger samt det far mig att betvivla ja allena och hurdan jag titta ut.

Mig anta att det utspelar om appen, jag ager icke kommit ino vagguttag med nago enda saso varenda omoder postum en genuin date. Mi domer ick en saso befinner si omoder for nagot hastigt, men for mej kanns det saso forsavit det befinner si nagot mi skulle fantisera Stureplan.

Tinders dom: ifall du ar omodern efter att hastig date sa befinner si det har appen for dej, personligen soker mig nagot djupare samt mer meningsfullt.

Mi varenda domstol misstroge mot Bumble fran ett borja. Appen funka pa likadan taktik sasom Tinder, andock villi Bumble befinner sig det endast tjejen som kan skicka etta meddelandet. Dvs, det ligger alldeles villig kvinnan att starta nagon samtal, killar kan ej foreta nagot. Och ja det eventuellt befinner sig innovatio inom ett eljest mansdominerad varld, andock mig gillar appar darborta samtlig kan lite starta ett samta, oberoende bruten kon. Mi begriper att Bumble age skapats for att bekampa alltsammans problemet med “sleazy killen” som Tinder har problem med.

Idag ager dejtingapparna forandrat helt hur vi promenera tillvaga

Forsavitt du matchar tillsammans en borjar ett 24-timmars tidsbegransning och om du ick meddelar honom i dessa 24 timmar odl forsvinner din match. Dvs nar ett pratstund startar har ni bara 24 timmar att ge besked emella var budskap. Vilket later antagligen bra tillsamman i praktiken befinner sig det ett diger stressfaktor. Tank forsavit n hade ett kvall omoder med dina flickvanner alternativt alldeles latt kanner for att existera ”ledig” av din telefon samt sa befinner sig allihopa progress du gjort forsvunnen.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *